ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Bashan/Badboy => Ämnet startat av: sällström skrivet 6 november 2008 kl. 10:24:59

Titel: läckande tank
Skrivet av: sällström skrivet 6 november 2008 kl. 10:24:59
Har en bad boy 08a som tanken läcker på(för andra gången!,svetsad en gång).första gången läckte den undertill vid dubbelplåten,precis vid kanten där.Nu andra gången var värmeskyddet ("silver/skum folien") som sitter fast under tanken helt dränkt i bensin igen :cry: Tog lös tanken, tömde den, hällde i vatten och kollade efter läckan men det kom inte en droppe :hmmm:. Kanske man måste trycksätta den eller?.Någon som haft samma problem? typiskt för bad boy eller? Var kan man köpa en ny ?. Tacksam för svar.
Titel: SV: läckande tank
Skrivet av: atvmorfar skrivet 6 november 2008 kl. 10:33:22
Välkommen i läckande tank klubben :cry: Tror nog att dom flesta med BB haft läckande tank :banghead: Själv har jag tätat med plastic padding läcktätning, och det har hållt i c:a 50 landsvägsmil :) Även tanklocket läcker en del, och jag konstatera att den bensinen mycket väl kan rinna ner under tanken :tickedoff mycket irriterande!! Tror att 24moto har originaltank, annars googla, men dom kostar en del, och det är samma skit du får igen ::)
Titel: SV: läckande tank
Skrivet av: Kryckan skrivet 6 november 2008 kl. 10:34:47

Spackla - Slipa - Lacka
Titel: SV: läckande tank
Skrivet av: Motoya skrivet 6 november 2008 kl. 16:16:05
Min har också läkt. Vi köpte ny direkt. Inge pallt att hålla på och sveta och sånt. Kosta inte mycket på superbilligt, Dock! så fanns tanken inte med på hemsidan. Utan vi åkte dit och kolla. Fast chineserna har väl inte lärt sig svetsa bra....än..