ATVForum, allt om fyrhjulingar

Annonsörer, Prenumeranter och ATV/Quad-Föreningar. => Annonsörer, Prenumeranter och Föreningar => Svenska Atv & Quad Racing Föreningen => Ämnet startat av: SVENSKQUADRACING skrivet 26 november 2008 kl. 09:32:39

Titel: Ny styrelse i Svenska ATV & Quad Racing Föreningen
Skrivet av: SVENSKQUADRACING skrivet 26 november 2008 kl. 09:32:39

I samband med det extrainsatta årsmötet den 22 november valdes en ny styrelse för Svenska ATV & quadraceföreningen. Den nya styrelsen består både av helt nya namn, samt namn som på ett eller annat sätt varit verksamma inom föreningen även under verksamhetsåret 2008.


Till ny ordförande valdes Rudi Alferi som under verksamhetsåret 2008 varit delaktig i föreningen som mediaansvarig. Rudi kommer arbeta vidare med mediafrågorna samt vara kontakten mot SVEMO tillsammans med uppdraget som ordförande.

Till ny kassör valdes Christofer Clevhammar som under verksamhetsåret varit delaktig i föreningen som quadcrossansvarig. Christofer kommer fortsatt att arbeta med quadcrossfrågorna tillsammans med uppdraget som kassör.

Till ledamot valdes Madelén Jansson som är en ny förmåga och kraft.

Till ledamot valdes också Jesper Rosling som figurerat kring föreningen under verksamhetsåret 2008.

Till ledamot valdes också den förre ordföranden Robert Ekwall. Det råder ju knappast något tvivel om att Robert har varit verksam i föreningen under 2008 och faktum är att han år 2000 var en av dem som startade föreningen.

Till suppleant valdes Ralph Lindgren som även han suttit som ordförande i föreningen.

Till suppleant valdes också Bengt-Ove Nyström som är en ny förmåga och kraft.

Ingen utpekad föreningssekreterare valdes utan det uppdraget kommer att delas upp mellan styrelsens medlemmar.


Vi ser fram mot ett bra quadracingår 2009. Styrelsen kommer i första hand fokusera på verksamhet, alltså körning, men självklart kommer det att jobbas på alla de områden som behöver förbättras.
Vi vill påminna att alla medlemmar kan ge förslag till hur vi gör vår förening bättre.
För närvarande ligger vår hemsida nere pga underhåll och en liten omstrukturering, men när denna väl är uppe så kan ni använda kontaktinformationen där för att nå oss.

Rudi Alferi