ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Cectek => Ämnet startat av: SugBritt skrivet 18 mars 2010 kl. 20:55:18

Titel: !!! OBS alla Cectek åkare!! !
Skrivet av: SugBritt skrivet 18 mars 2010 kl. 20:55:18
Hej Hopp alla glada :) Jag har viktig info för Er !

Jag sitter med i styrelsen för nybildade Svenska ATV Föreningen. Vi har jobbat hårt med att få fram möjligheter till att få köra lagligt i vissa delar i naturen, tex kraftledningsgator, leder osv.

Nu har vi nått i mål med jätte många frågor som vi ställt till olika myndigheter (länstyrelsen, civilförsvaret, kommuner mfl).

Nu till saken!
Alla som är intresserade av att få kunna utnyttja dom möjligheter som vi har lyckats jobba fram Måste ställa upp o bli medlemmar i Svenska ATV Föreningen.

Nu är vi många som är anmälda, tex stora delar av Atv Stockholm, AtvAvesta, Gästrike 4-wheelers mfl,mfl,mfl
Kika in på www.satvf.se Medlemskapet kostar bara 100kr per år, i det kommer man kunna få förmåner som kommer att jobbas fram. Vi håller på att kolla på försäkringsbiten, vi kanske kan få fram ett förmånligt alternativ?!

Gå med nu, det Är Viktigt att vi blir så många som möjligt. Redan vid uppstarten den 6/1-10 så blev vi många, sen den närmsta tiden efter så steg antalet till närmare 100st. Gå med ni oxå nu grabbar!

Mina gubbar i AtvAvesta har nappat, dom har insett det viktiga att vi samlar in alla åkare så man minimerar alla lösdrivare/åkare. I morrn kommer jag ha ett planeringssamtal med en person då vi ska märka ut det område vi ska få åka på. Jag är kontaktperson för Dalarna o Västmanland, mitt arbete kommer att vara så att jag ska medla för er Alla. Vi kommer alltså få köra kraftledningsgator runt om i dessa län. Vi har medlare runt om i hela landet som ska ta upp saken till diskussion för allas rätt att få kunna utnyttja dessa leder/gator i skogarna.

Därför Måste ni alla stötta arbetet som kommer löna sig för Alla medlemmar! Dom som inte bryr sig kommer då inte få samma möjlighet till lagliga körningar i naturen!


MvH Janne