ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Can-Am/Bombardier => Ämnet startat av: ATVicious skrivet 4 juli 2007 kl. 16:58:44

Titel: HJÄLP: Var sätter man fast regskylten på Outlander?
Skrivet av: ATVicious skrivet 4 juli 2007 kl. 16:58:44
Var sätter jag fast min registreringsskylt? Om jag sätter den "högst upp" på fästet så skymmer stålröret skylten. (stålröret som sticker ut där bak, nedanför bromsljuset)

Sätter jag den längst ner ser det fult ut, dessutom sticker delar av fästet ut på sidorna då.

Min pappa är osäker på hur den ska sitta och vill inte sätta den högst upp då den skyms av stålröret då. Han menar att det skulle vara olagligt att ha den så - pga. att den är delvis skymd.

Därmed skulle jag verkligen uppskatta om ni som har reggade Outlanders kan skicka in en bild på hur ni har er regskylt. Jag vet inte om 400-modellerna har samma utformning/lösning som 650- och 800-modellerna. Stort tack för alla bidrag!  :)
Titel: HJÄLP: Var sätter man fast regskylten på Outlander?
Skrivet av: daffan skrivet 4 juli 2007 kl. 18:22:36
Synd att du inte låt din ÅF sätta dit den, då kan man ju alltid be polisen kontakta dom om den sitter fel...
På dom 2 400:a jag sett så sitter skylten längst upp (dvs täckt av ramröret som sticker ut) och dom är monterade av ÅF.
Bägge har fått påpekande av polis, men dom sa till polisen "snacka med Can-Am i Finland eller vår ÅF, det är inte vi som byggt och godkänt detta..."
Titel: HJÄLP: Var sätter man fast regskylten på Outlander?
Skrivet av: ATVicious skrivet 4 juli 2007 kl. 18:31:18
Regskylten hade inte kommit då min hjuling kom, jag tog hjulingen och en temporär skylt (pappersbit) tillsvidare. Nu har skylten kommit, jag ville dra dit den idag men jag lär vänta till nästa service (1-2v kvar) så låter jag ÅF dra dit den. Deras ansvar.

Vet du vad som hände/gjordes då polisen stoppade dem? Sa polisen bara 'jaja, okej, kör försiktigt' eller var det 'den där får du omplacera'?

Tack för infon!
Titel: HJÄLP: Var sätter man fast regskylten på Outlander?
Skrivet av: Lillhajen skrivet 4 juli 2007 kl. 18:42:04
Man kan nog skylla på BRP hur mycket som helst, det är ens egen skyldighet att se till att regskylten syns. Inte tvättar BRP av geggan efter skogsturen.... :lol:

Men absolut, jag har samma dolda skylt på min outlander. Bara och flytta...någon gång.

//L
Titel: HJÄLP: Var sätter man fast regskylten på Outlander?
Skrivet av: Sugge skrivet 8 juli 2007 kl. 10:46:11
Jag kommer att låta min sitta som den gjorde vid leverans men när det blir dax för besiktning kommer det att gå åt helv#?&. Då måste den flyttas och ombesiktas. Vill du vara riktigt laglydig så måste du sätta den väl synlig. Lycka till.