ATVForum, allt om fyrhjulingar

Märkes diskussioner => Märkesspecifikt ATV Quad Fyrhjuling => Arctic Cat => Ämnet startat av: Oskar P skrivet 14 augusti 2010 kl. 09:31:46

Titel: Elschema
Skrivet av: Oskar P skrivet 14 augusti 2010 kl. 09:31:46
var kan man få tag på elschema till arcticen? jag har laddat ner verkstadshandbok och där fanns inget, ska fråga ÅF på måndag om han kan fixa ett, men nån här kanske vet?
jag vill koppla om belysningen lite, för som det är nu så går det inte köra med helt släckt ljus, parkringsljuset och bakljus lyser även om jag har nyckeln i "lights off" läge. det finns ju 3 lägen på ljusomkopplaren på styret, Park, Halv, Hel. så jag vill kunna sköta det hela därifrån och bara om nyckeln står i lys-läget.
sen så fungerar blinkersen oavsett om tändningen är på eller ej, det vill jag ha så den går via tändlåset.
och så ska jag montera dragkrokskontakt och backlampor.
Titel: SV: Elschema
Skrivet av: Thullen skrivet 24 november 2010 kl. 23:49:02
Vet inte hur det har gått för dig men http://www.mymowerparts.com/pdf/Arctic_Cat_ATV_Repair_and_Service_Manuals/ på finns det en stor fil som heter arctic_cat_2000_thru_2009_atv_and_snowmobileSnow_Wiring_Diagrams__NOTE_LARGE_FILE_459mb.pdf.
Denna går till 2009 men din maskin kanske fanns då?
Titel: SV: Elschema
Skrivet av: Oskar P skrivet 25 november 2010 kl. 20:11:34
fan att jag missade den.. jag var ju inne på den sidan och laddade ner servicemanualen.. jaja man är blind ibland, tur att nån har ögon! tack ska du ha!
tryckte på den och den håller på att ladda ner, men det verkar ta låååång tid!
jag fick ett elschema på en -08 diesel från min Åf men det var till terrängvarianten så det stämmer inte riktigt, skulle inte tro att det finns till vägvarianten i denna PDF men man kan ju alltid hoppas..